Wij maken gebruik van cookies

Napsoe gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie
te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.
Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie.
Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen.

Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. 
Meer informatie vind je in onze Privacy Policy

Privacy Statement Napsoe

 

Algemeen:

Napsoe respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Napsoe zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Gebruik van NAW Gegevens:

Napsoe gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren.

 

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

Om het winkelen bij Napsoe zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt.

 

Hoelang bewaren wij uw gegevens:

 

Wij bewaren gegevens van klanten, zolang deze op regelmatige basis bestellingen plaatsen. Dit omdat wij anders, wanneer we dit niet doen elke keer om de gegevens zullen moeten vragen. Bestelt een klant langer dan 18 maanden geen artikelen, zullen wij alle gegevens verwijderen.

 

Recht op inzage, rectificatie, wissen van de persoonsgegevens of het in dienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens:

Napsoe wil klanten graag wijzen op de rechten wat betreft inzage van gegevens, rectificatie of het wissen van hun persoonsgegevens. Dit kan aangegeven worden door middel van een email naar: info@napsoe.nl. Verder heeft u als klant altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

SSL-encryptie - Zekerheid bij online kopen 

Om u als klant te beschermen, gebruiken wij veilige coderingstechnologieën. Met SSL (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld (voor derden niet zichtbaar) op onze site gebruikt. Zo kunt u er zeker van zijn, dat uw gegevens alleen voor u en onze server zichtbaar zullen zijn.

 

Wat betekent SSL-encryptie? 

Wanneer u op onze SSL-beveiligde site komt, onderzoekt uw browser of onze server het juiste SSL-certificaat bevat. Een SSL digitaal certificaat is een elektronisch dossier dat unieke computers en servers identificeert. De digitale certificaten staan de cliënt (browser) toe om de server authenticatie te controleren voordat er een SSL-verbinding tot stand wordt gebracht. Wanneer uw computer de gegevens vrij geeft worden deze met behulp van minstens een 128 bits encryptie over het internet naar onze server gezonden. Onze website ondersteund een maximale encriptie van 256 bit. De door uw browser maximale ondersteunde encriptie wordt automatisch geconfigureerd.

 

Hoe herkent u een SSL-encryptie? 

Bij alle onderdelen van onze site waar uw gegevens gebruikt worden, zoals bij het bestellen of inloggen, gebruiken wij SSL-encryptie. U kunt dit heel gemakkelijk controleren. Wanneer u zich op een versleuteld gedeelte van onze site bevindt, ziet u een slotsymbool rechtsonder in uw browser verschijnen. Daarnaast verandert ook de URL van http:// in https:// wat ook aangeeft dat de pagina beveiligd is.

 

 

Cookies:

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Napsoe gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen.

 

Google analytics:

 

Wij maken op onze site gebruik van de koppeling met google analytics, maar wij hebben er alles aan gedaan om dit voor onze klanten zo veilig mogelijk te houden. Zo hebben wij een bewerkersovereenkomst met google en laat google niet het volledige IP-adres zien van onze bezoekers. Ook hebben we de functie van User ID’s uitgeschakeld.

 

Overige:

Napsoe zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij  Napsoe. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld conform wetgeving.

 

Bedrijven waarmee Napsoe een verwerkingsovereenkomst heeft:

 

Mailchimp

Xydon

Armbandenvoordeel

Google analytics

Contact

Bij verdere vragen over het registreren van persoonsgegevens of voor het wijzigen van uw gegevens zijn wij u graag van dienst op:

NAPSOE

Frankrijkstraat 12

5171PR Kaatsheuvel

info@napsoe.nl